Annemarie van Gaal

Één van de meest succesvolle zakenvrouwen van dit moment, die met haar wereldwijde werkervaring en doelgerichte, positieve manier van denken en werken velen inspireert. 

Spreekt op The Self-Made Summit over: 
Annemarie van Gaal is een begrip. Het is zo’n vrouw waarvan je, zodra je ermee aan de praat raakt álles wil weten. Je wil al haar kennis, al haar ervaring en haar energie in je opnemen. 

Deze vrouw laat jou per direct groeien. Hoe? Annemarie: “Ik heb het geluk gehad op jonge leeftijd (25 jaar) terecht te komen in een land waar ik niets van wist, niemand kende en waar alles anders was. ‘Business as unusual’ zogezegd. Dit waren precies de ingrediënten die het beste in mij naar boven haalden en mij de inzichten gaven die mij vervolgens succes brachten. Die inzichten ga ik delen tijdens The Self-Made Summit. Ik geniet ervan om een niet-werkend verdienmodel, werkend te maken. Hoe? Dat vertel ik graag.”

Expert-status: 

  • Leert je om snel te beslissen.

  • Geeft tools om continu te denken in mogelijkheden. 

  • Laat jou zien hoe ook jij moeiteloos kansen kunt zien én pakken.


Kennen we van:
Annemarie bouwde in Rusland haar eigen imperium Independent Media, waarmee zij bladen als Marie Claire, Cosmopolitan en Good Housekeeping op de Russische markt lanceerde. Binnen vijf jaar had dit bedrijf 700 werknemers, twintig kranten- en tijdschrifttitels en was het binnen Rusland marktleider in de eigen branche.

In Nederland is Annemarie vooral bekend van TV. Je hebt haar misschien wel eens gezien in het programma Dragon’s Den (KRO) of Een Dubbeltje op z’n Kant (RTL 4).

Maar ook schreef ze diverse boeken; ondernemersboeken waarin zij haar kennis en succesvolle strategieën deelt. In 2009 schreef zij het boek Succes en in 2010 kwam het boek Ambitie uit. Dit laatste boek werd verkozen tot Ondernemersboek van het Jaar. Later volgde meer boeken. Zoals: Exit, Financiële Workout, Slim Verzekerd en Winst.