Bridgid Nzweku

Onze eerste internationale gast is Bridgid Nzekwu. Bridgid was jarenlang news anchor bij het Channel 4 News in Engeland. Maar op het moment staat ze vooral bekend als topnotch mediatrainer. Of beter gezegd: Award Winning Mediatrainer. Ze coacht op regelmatige basis publieke sprekers, persbureaus en woordvoerders. 

Spreekt op The Self-Made Summit over: 
Bridgid heeft zich in haar twintig jaar werkervaring als nieuwslezeres het mediavak eigen gemaakt. Ze interviewde wereldleiders, ‘moest’ er staan in crisissituaties en perfectioneerde, over de jaren heen, haar eigen tone of voice. Kortom: Ze heeft een berg skills ontwikkeld, waar jij - zo verwachten wij - maar al te graag een graantje van meepikt. En dat kan!

Want tijdens The Self-Made Summit krijg jij van Bridgid zelf een mediatraining. Ze zal je hierin een aantal praktische, tastbare en eenvoudig toe te passen technieken laten zien die jij in de praktijk kunt brengen bij je volgende publiekelijk optreden (denk hierbij aan zowel interviews als aan toespraken, presentaties, panels en pitches). Ze leert je bijvoorbeeld je om je boodschap zo effectief mogelijk over te brengen en je zenuwen onder controle te houden. Daarnaast legt Bridgid je ook nog eens uit hoe jij als vrouw de media voor je kunt laten werken. 


Expert-status: 

  • Kent de media van binnen en van buiten. 

  • Leert je verschillende presentatietechnieken. 

  • Laat je zien hoe je de media voor jou kan laten werken. 


Kennen we van:
Bridgid Nzewku is al ruim 20 jaar werkzaam als news anchor bij Channel 4 News in Engeland. Maar sinds 2014 opereert zij vooral als media trainer. In 2018 won ze de Precious Award voor ‘Outstanding Woman in Professional Services’. Ze kreeg deze award toebedeeld voor haar media training in zowel de publieke als de privé sector. Ze is een absolute specialist als het aankomt op het voorbereiden van high profile sprekers, woordvoerders, crisis-interviews, grote speeches en pittige panels. Ze adviseert haar klanten op het gebied van media relatiebeheer en crisismanagement. En dan is ze ook nog Director of Media Training van de PA (Press Association’s) Media Group. Een vrouw om van te leren. Heel veel van te leren.