Yaela Raber

Een ‘echte goalgetter’; zo noemen we types als Yaela. Recht op haar doel af. Maakt van fuck-ups (zo lijkt het) moeiteloos nieuwe kansen en is tussendoor niet bang zich kwetsbaar op te stellen. Dit is het type zakenvrouw waar wij instant vrolijk van worden!  

Spreekt op The Self-Made Summit over: 
Yaela Raber heeft inmiddels een flinke rugzak met zakelijke bagage verzameld. En naast dat ze daarmee letterlijk de wereld over reisde (ze emigreerde naar Nieuw Zeeland), ritst ze hem in ons mooie Amsterdam graag open om de inhoud te delen, met jou.

Yaela bouwde haar bedrijf Typhoon Hospitality in zes jaar tijd uit tot een multi-national en multi-million-dollar bureau met meer dan 30 medewerkers wereldwijd. Zo’n verhaal waar je mond van openvalt en waar velen van ons alleen maar van kunnen dromen. Maar tijdens het keiharde werken aan haar dromen en doelen verloor ze zichzelf. Een harde, maar waardevolle les. Die Yaela wist om te zetten in een prachtige nieuwe kans. Ze verkocht haar bedrijf en startte The C.E.OHM. Het omzetten van negatieve ervaringen in nieuwe successen, dat is waar Yaela je alles over weet te vertellen. Hoe blijf je dicht bij jezelf? Hoe behoud je richting? Hoe vind je weer nieuwe energie? 

Expert-status: 

  • Leert je om schaamteloos ambitieus te zijn.

  • Leert je ook om zeker niet in te leveren op je persoonlijke leven. 

  • Laat jou zien hoe je dit aan kunt pakken.


Kennen we van:
Yaela werkte zich in korte tijd op in de hospitality industrie, organiseerde de iconische Amsterdam- en Rotterdam Bar Week en startte in 2013 het Marketing & PR Typhoon Hospitality op vanaf haar keukentafel. Zes jaar, twee kinderen, een spoedoperatie en een yoga retreat later besloot Yaela in 2019 haar bedrijf te verkopen. Ze startte een nieuw bedrijf, genaamd de C.E.OHM. Vanuit waar ze de boodschap “Go big AND go home” verspreid. Als business coach geeft Yaela ondernemers nu het advies en de support die ze zelf graag had willen hebben