The Self-Made Summit
 

Contact & FAQ

 
 
FAQ-23-2-23.png

Algemene informatie

Wanneer en waar vindt The Self-made Summit plaats?
The Self-Made Summit vindt plaats op 23 april 2020. De exacte duur van het programma is nog niet bekend, maar zal op deze pagina te vinden zijn zodra hier meer over bekend is.

Ik ben geen ondernemer, is The Self-made Summit iets voor mij?
Absoluut! Heb je een flinke dosis passie, staat kennis en ontwikkeling hoog op jouw agenda en wil je je carrièredromen, in loondienst of als ondernemer, najagen? Dan is The Self-Made Summit ook zeker iets voor jou. Dankzij het veelzijdige programma zorgen we er voor dat het event voor alle vrouwen met ambitie interessant is. Voor startende én ervaren ondernemers, maar ook voor carrièretijgers in loondienst.

Hoe is The Self-Made Summit te bereiken?
De exacte locatie van The Self-Made Summit 2020 is nog niet bekend, maar zal op deze pagina en de homepage te vinden zijn zodra hier meer over bekend is.

Ik kom niet uit Amsterdam en zou graag overnachten. Zijn er hotels die jullie kunnen aanraden?
Jazeker. Er zijn verschillende hotels waar je heerlijk kunt overnachten. Denk bijvoorbeeld aan The Hoxton, Conscious Hotel Westerpark of The Student Hotel.

Wordt het eten en drinken gedurende de dag verzorgd?  
Ja! Er is onbeperkt koffie, thee en water. ‘s Middags is er een verzorgde lunch, tussendoor zijn er lekkere snacks en uiteraard is er een borrel om de dag af te sluiten.

Houden jullie rekening met allergieën?
We houden rekening met veelvoorkomende allergieën en zorgen dat er voldoende alternatieven beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er ook vega(n) opties. Wil je zeker weten of we aan jouw dieetwensen voldoen? Stuur dan een mailtje naar contact@hashtagworkmode.com.


 

Zijn er kluisjes aanwezig?
Er is een garderobe aanwezig waar je jouw jas of spullen kunt achterlaten.

Hoe zit het met de toegankelijkheid van de locatie?
De exacte locatie van The Self-Made Summit 2020 is nog niet bekend, maar zal op deze pagina en de homepage te vinden zijn zodra hier meer over bekend is. We proberen uiteraard een locatie te zoeken die voor iedereen toegankelijk en rolstoelvriendelijk is.

Kan ik het evenement verlaten en later op de dag terug komen?
Dat kan. We zorgen dat je een badge krijgt zodat je later op de dag gewoon weer naar binnen kunt, mocht je dat willen.

Wanneer krijg ik mijn goodiebag?
Bij het verlaten van het evenement ontvang je een goedgevulde goodiebag.

Wanneer en waar kan ik de foto’s bekijken die gemaakt zijn?
De foto’s worden na afloop van het evenement gepubliceerd op de Facebookpagina van Hashtag Workmode. Kom je jezelf of een bekende tegen? Taggen mag! Wanneer je de foto zelf wil gebruiken, vinden we het leuk als je ons tagt in de beelden zodat we ze kunnen terugvinden op jouw site of socials.

Ik heb een vraag tijdens het evenement, wie kan ik bereiken?
Ons team is tijdens het evenement aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Je zult ze vanzelf herkennen. Schroom dus vooral niet om iemand aan te spreken!

Zijn jullie op social media te vinden?
Jazeker! Je kunt ons vinden op Instagram: @theselfmadesummit en @hashtag_workmode, en op onze Facebook pagina. Hier kondigen we alle updates rondom de summit aan, delen we nieuws rondom de sprekers en geven we een kijkje achter de schermen bij het realiseren van het event.

Ik kan er helaas niet bij zijn, komt er nog een volgende editie?
Short answer: yes, we hopen nog meer edities te mogen maken. Tot het zover is, zijn de Hashtag Workmode Academies misschien ook wel iets voor jou.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?
Stuur dan even een mailtje naar contact@hashtagworkmode.com.Tickets

Wat zijn de ticketprijzen?
Er zijn 7 soorten tickets; Super Early Bird Regular, Early Bird Regular, Regular, Super Early Bird VIP, Early Bird VIP, regular VIP en Corporate Tickets. Super Early Birds kosten €178 en zijn alleen te bestellen tot 1 april 2019, of zolang de voorraad strekt want er zijn slechts 50 tickets beschikbaar. Hierna gaan we over op de Early bird tickets van €238, beschikbaar tot 1 september. Ten slotte gaan we over op de reguliere tickets van €378. Naast de reguliere tickets zijn er ook VIP (Very Inspiring Person) tickets beschikbaar. Hiervan zijn er ook slechts 50 beschikbaar, dus op = op. Wil je met je collega’s komen? Koop dan een corporate ticket, dan krijg je 5% korting en kun je op factuur betalen. Stuur ons hiervoor een mailtje op corporate@hashtagworkmode.com

Wat is het verschil tussen een regulier kaartje en een VIP kaartje?
Met beide tickets heb je de hele dag toegang tot de locatie van The Self-Made Summit, wordt de lunch verzorgd en voorzien we je de hele dag van snacks en drinks. Met een VIP (Very Inspiring Person) ticket krijg je daarnaast ook toegang tot de Leaders Lounge. Hier zullen de sprekers ook naartoe komen, dus dit kan een mooie gelegenheid zijn om een-op-een met hen te spreken.

Als VIP kun je daarnaast gebruik maken van Valet Parking zodat je auto door ons wordt geparkeerd. Verder heb je early access tot het programma zodat je als eerste workshops kan boeken en reserveren we de voorste rijen voor jou. En, last but not least, ga je naar huis met een extra luxe goodie bag.

Er zijn max 50 VIP tickets beschikbaar.


 

Wat zijn corporate tickets?
Wil je met meer dan vijf collega’s naar The Self-Made Summit komen? Dan bieden we je een korting van 5% en kun je je tickets op factuur betalen. Stuur ons hiervoor een mailtje op corporate@hashtagworkmode.com

Hoeveel tickets kan ik bestellen?
Zoveel als je wilt! Hier zit geen limiet op.

Kan ik mijn kaartje later upgraden?
Je kunt altijd een regulier ticket upgraden naar een VIP. Neem even contact met ons op hiervoor, dan gaan we je upgrade in orde maken. Dit kan natuurlijk alleen als er nog VIP tickets beschikbaar zijn.

Kan ik mijn kaartje doorverkopen?
Dat kan. Je kunt je tickets zelf via je eigen netwerk of via Ticketswap verkopen. Maar dit moeten we wel even weten, voordat de summit begint. Zorg dus dat jij, of de koper, even de juiste naam en contactgegevens aan ons doorgeeft zodat wij dit aan het ticket kunnen koppelen.

Kan ik mijn gekochte ticket annuleren?
Het is helaas niet mogelijk om een ticket te annuleren.

Wanneer ontvang ik mijn ticket?
Je ontvangt je ticket binnen een paar uur in je inbox. Het programma ontvang je later per mail.

Krijgen Hashtag Workmode huurders korting op tickets?
Huur je momenteel en werkplek bij Hashtag Workmode? Dan krijg je 10% korting op je ticket. Je ontvangt per mail een kortingscode van ons.


Programma

Wie gaan er spreken?
We zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van de line-up van The Self-Made Summit 2020. Het programma is nog in onderhoud en wordt regelmatig geüpdatet wanneer er nieuwe sprekers en workshops zijn bevestigd. Stay tuned!

Kan ik mijzelf of iemand anders opgeven als spreker?
We vinden het super leuk om jullie suggesties voor sprekers te ontvangen! Je kunt via deze link jezelf of iemand anders opgeven als spreker. Als we een goede match zien nemen we contact op.

 

Het programma is opeens veranderd? Ik mis een spreker?
Het kan zijn dat sprekers moeten afzeggen door bepaalde omstandigheden. Dat vinden wij uiteraard ook ontzettend jammer, maar sommige dingen zijn niet te voorzien. Helaas kunnen wij geen garantie geven en dus ook geen refund aanbieden als dit het geval is.

Hoe lang duurt het programma?
The Self-Made Summit vindt plaats op 23 april 2020. De exacte duur van het programma is nog niet bekend, maar zal op deze pagina te vinden zijn zodra hier meer over bekend is.

Partners

Ik werk voor een merk en zou graag bijdragen aan The Self-Made Summit.
We hebben uitgebreide mogelijkheden voor partnerships en denken graag mee op creatief gebied. Mail voor meer informatie naar partners@hashtagworkmode.com


Nemen jullie mensen aan? Het lijkt me leuk om deel uit te maken van het ‘The Self-Made Summit’ team.
We zijn altijd opzoek naar talent voor ons team. Stuur je cv naar contact@hashtagworkmode.com.

 

Ik ben pers en zou graag aanwezig zijn bij The Self-Made Summit.
Stuur een mailtje met je aanvraag naar pers@hashtagworkmode.com dan nemen we contact met je op.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.