Contact & FAQ

 
 
 
Groen.png

Algemene informatie

Wanneer en waar vindt The Self-made Summit plaats?
The Self-Made Summit vindt plaats op 23 april 2020 in Amsterdam. Het bestaat uit een dagvullend programma en aansluitend vind er een netwerkborrel plaats.

Ik ben geen ondernemer, is The Self-made Summit iets voor mij?
Absoluut! Heb je een flinke dosis ambitie, staan kennis en ontwikkeling hoog op jouw agenda en wil je je weten hoe je die carriere lader zo slim mogelijk kunt beklimmen? Dan is The Self-Made Summit op jouw lijf geschreven. Dankzij het veelzijdige programma is The Self-Made Summit geschikt voor freelancers, ondernemers én voor mensen in loondienst. We zorgen er daarnaast voor dat in de programmering staat aangegeven wat het benodigde kennisniveau per workshop of talk is. Zo is The Self-Made Summit dus interessant voor starters en voor professionals die al flink wat meters hebben gemaakt.

Hoe is The Self-Made Summit te bereiken?
De exacte locatie van The Self-Made Summit 2020 is nog niet bekend, maar zal op deze pagina en de homepage te vinden zijn zodra er meer over bekend is.

Ik kom niet uit Amsterdam en zou graag overnachten. Zijn er hotels die jullie kunnen aanraden?
Jazeker. Er zijn verschillende hotels waar je heerlijk kunt overnachten. Denk bijvoorbeeld aan The Hoxton, Conscious Hotel Westerpark of The Student Hotel.

Wordt het eten en drinken gedurende de dag verzorgd?  
Zeker. Er is onbeperkt koffie, thee, minted water en andere energieboosters. ‘s Middags geniet je van een volledig verzorgde lunch, tussendoor zijn er lekkere snacks en uiteraard is er een borrel om de dag af te sluiten. Dit is alles is bij de prijs van je ticket inbegrepen.

Houden jullie rekening met allergieën?
We houden rekening met veelvoorkomende allergieën en zorgen dat er voldoende alternatieven beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er ook vega(n) opties. Wil je zeker weten of we aan jouw dieetwensen voldoen? Stuur dan een mailtje naar contact@hashtagworkmode.com.


 

Zijn er kluisjes aanwezig?
Er is een garderobe aanwezig waar je jouw jas of spullen kunt achterlaten.

Hoe zit het met de toegankelijkheid van de locatie?
De exacte locatie van The Self-Made Summit 2020 is nog niet bekend, maar zal op deze pagina en de homepage te vinden zijn zodra hier meer over bekend is. De locatie zal in elk geval voor iedereen toegankelijk en rolstoelvriendelijk zijn.

Kan ik het evenement verlaten en later op de dag terug komen?
Dat kan. We zorgen dat je een badge krijgt zodat je later op de dag gewoon weer naar binnen kunt, mocht je dat willen.

Wanneer krijg ik mijn goodie bag?
Bij het verlaten van het evenement ontvang je een goedgevulde goodie bag. VIP’s ontvangen een extra uitgebreide en luxe goodie bag.

Wanneer en waar kan ik de foto’s bekijken die gemaakt zijn?
De foto’s worden na afloop van het evenement gepubliceerd op de Facebookpagina van Hashtag Workmode en worden per mail naar je toegestuurd als je in het bezit bent van een ticket. Wanneer je de foto voor eigen doeleinden wilt inzetten, vinden we het leuk als je ons tagt in de beelden zodat we het kunnen terugvinden op jouw site of socials.

Ik heb een vraag tijdens het evenement, wie kan ik bereiken?
Ons team is tijdens het evenement aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Je zult ze vanzelf herkennen. Schroom dus vooral niet om iemand aan te spreken!

Zijn jullie op social media te vinden?
Je kunt ons vinden op Instagram: @theselfmadesummit en @hashtag_workmode, en op onze Facebook pagina. Hier kondigen we alle updates rondom aan en geven we een kijkje achter de schermen.

Ik kan er helaas niet bij zijn, komt er nog een volgende editie?
Short answer: yes, we hopen nog meer edities te mogen maken. Tot het zover is, zijn de Hashtag Workmode Academies misschien ook wel iets voor jou.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?
Stuur dan even een mailtje naar contact@hashtagworkmode.com.Tickets

Wat zijn de ticketprijzen?
Er zijn 2 soorten tickets; Regular Tickets en VIP Tickets. De Pre-Sale tickets zijn inmiddels uitverkocht, maar tot 1 oktober 2019 bestel je jouw Regular Ticket nog voor een gereduceerd tarief van €238 (incl BTW) of een VIP Ticket voor €398 (incl BTW). Daarna gaan de prijzen definitief omhoog. Wil je met je 5 of meer collega’s komen of ben je een huurder van Hashtag Workmode? Dan krijg je korting en kun je op factuur betalen.

Wat is het verschil tussen een Regular Ticket en een VIP Ticket?
Met beide tickets heb je de hele dag toegang tot de locatie en het programma van The Self-Made Summit. Met een VIP ticket* zorgen we voor een aantal exclusieve extra’s: zo hoef je niet in de rij te staan voor jouw lunch, kun je bij de main stage vooraan zitten en krijg je early access tot het programma, zodat je als eerste de workshops van jouw keuze kunt boeken. Als VIP kun je daarnaast gebruik maken van Valet Parking zodat je auto door ons wordt geparkeerd en ga je naar huis met een extra luxe goodie bag. Last, but not least, organiseren we speciaal voor alle VIP’s en sprekers een exclusief event voorafgaand aan The Self-Made Summit.

* Let op: VIP tickets zijn beperkt beschikbaar.

Zijn er ook groepstickets?
Wil je met meer dan vijf collega’s naar The Self-Made Summit komen? Dan bieden we je een korting van 25% en kun je je tickets op factuur betalen. Stuur ons hiervoor een mailtje op contact@hashtagworkmode.com. Het is niet mogelijk om een korting achteraf te verrekenen.

 

Krijgen Hashtag Workmode huurders korting op tickets?
Huur je momenteel en werkplek bij Hashtag Workmode? Dan krijg je korting op je ticket. Met jouw kortingscode bestel je jouw Regular Ticket dan voor €254 (incl BTW) in plaats van €398 (incl BTW). Een VIP ticket bestel je als huurder van Hashtag Workmode voor €434 (incl BTW) in plaats van €598 (incl BTW). Alle tickets zijn belast met 21% BTW.

Hoeveel tickets kan ik bestellen?
Zoveel als je wilt! Hier zit geen limiet op.

Kan ik mijn kaartje later upgraden?
Je kunt altijd een regulier ticket upgraden naar een VIP. Neem even contact met ons op hiervoor, dan maken we je upgrade in orde. Dit kan natuurlijk alleen als er nog VIP tickets beschikbaar zijn.

Kan ik mijn kaartje doorverkopen?
Dat kan. Je kunt je tickets zelf via je eigen netwerk of via Ticketswap verkopen. Dit horen we graag vooraf, omdat de tickets op naam staan. Zorg dus dat jij, of de koper, even de juiste naam en contactgegevens aan ons doorgeeft zodat wij dit aan het ticket kunnen koppelen.

Kan ik mijn gekochte ticket annuleren?
Het is helaas niet mogelijk om een ticket te annuleren.

Wanneer ontvang ik mijn ticket?
Je ontvangt je ticket binnen een paar uur in je inbox. Het programma ontvang je later per mail.


Programma

Wie gaan er spreken?
We zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van de line-up van The Self-Made Summit 2020. De eerste sprekers zijn bekend gemaakt, maar we voegen regelmatig nieuwe sprekers toe aan de line-up. Stay tuned!

Kan ik mijzelf of iemand anders opgeven als spreker?
Absoluut. We ontvangen graag jouw suggesties voor sprekers. Je kunt jezelf of iemand anders via deze link opgeven als spreker. Als we een goede match zien nemen we contact op.

 

Het programma is opeens veranderd? Ik mis een spreker?
Het kan zijn dat sprekers moeten afzeggen door bepaalde omstandigheden. Dat vinden wij uiteraard ook ontzettend jammer, maar sommige zaken zijn niet te voorzien. Helaas kunnen we geen garantie geven en dus ook geen refund aanbieden als dit het geval is.

Hoe lang duurt het programma?
The Self-Made Summit vindt plaats op 23 april 2020 en heeft een dagvullend programma. Het exacte aanvangstijdstip is nog niet bekend, maar zal binnenkort op deze pagina te vinden. Hou er rekening mee dat het programma ‘s ochtends begint en we de dag afsluiten met een borrel. Je kunt natuurlijk altijd later komen, als je dat wilt.

Partners

Ik werk voor een merk en zou graag bijdragen aan The Self-Made Summit.
We hebben uitgebreide mogelijkheden voor partnerships en denken graag mee op creatief gebied. Mail voor meer informatie naar partners@hashtagworkmode.com


Nemen jullie mensen aan? Het lijkt me leuk om deel uit te maken van het ‘The Self-Made Summit’ team.
We zijn altijd opzoek naar talent voor ons team. Stuur je cv naar contact@hashtagworkmode.com.

 

Ik ben pers en zou graag aanwezig zijn bij The Self-Made Summit.
Stuur een mailtje met je aanvraag naar pers@hashtagworkmode.com dan nemen we contact met je op.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.