Sanny_Verhoeven_The_Self_Made_Summit_Hashtag_Workmode_Spreker_Event_Female_Ondernemen_2019.png

Sanny Verhoeven

Sanny Verhoeven is in 2013 gestart met het feelgood platform Sanny zoekt Geluk. Ze gelooft dat je in het leven voor een groot deel zelf verantwoordelijk bent voor je geluk. Hoewel er altijd dingen zullen zijn waar we geen invloed op hebben, kun je door de juiste mindset te hebben toch tevreden zijn. Het gaat niet om je feitelijke situatie, maar hoe jij tegen jouw situatie aankijkt. Dat is wat ze zelf heeft ervaren, en wat ze graag wil delen met anderen.

Wat kun je verwachten?
Vraag jij je wel eens af hoe het kan dat het bij sommige mensen lijkt alsof ze ‘alles hebben’? Een goede functie, een rijk sociaal leven én een gezin. En dat het vanzelf lijkt te gaan? Tijdens The Summit doen Lucy en Sanny in een Fireside Chat een boekje open over geluk, schuldgevoel en balans.

Over Sanny zoekt geluk
Met haar vlogs, interviews en video’s wil Sanny je inspireren om je positiviteit, zelfverzekerdheid en bewustzijn te vergroten zodat je nu al gelukkig kan zijn met wat je hebt. Daarnaast wil ze je helpen je focus te vergroten, en stress te verminderen om zo gelukkig te leven terwijl je je eigen doelen nastreeft.