“The Self-Made Summit is hét carrière-event voor ambitieuze vrouwen op zoek naar zakelijke groei, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie.”

 
 
Anoukfotografeert-selfmadesummit-187.jpg

Over The Self-Made Summit

The Self-Made Summit zorgt ervoor dat jij carrière-wise voorzien wordt van écht bruikbare handvatten, waardevolle lessen, nieuwe inspiratie en like-minded contacten.

We bieden vrouwelijke rolmodellen een podium en laten zo de wereld zien hoe succesvol een volhardende vrouw kan zijn. Tegelijkertijd kan jij leren van hun concrete ervaringen en lessen.

Na afloop van The Self-Made Summit heb jij de carrière stappen gezet die al zolang op je dream-wish-do lijst stonden. En door de instant zakelijke groei van jou en meer dan 500 anderen, verbeteren we samen de algemene positie van de vrouw in het zakelijke landschap.

The Self-Made Summit is made out of dreams and self confidence.

Over Hashtag Workmode

The Self-Made Summit wordt georganiseerd door Hashtag Workmode. De nummer één all-female co-working space in Nederland voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers, actief in de creatieve en online industrie.

Hashtag Workmode heeft vijf locaties: Twee in Amsterdam, één in Rotterdam, één in Groningen en één in Utrecht. De community telt ruim 350 enthousiaste huurders en oud-huurders. Het bedrijf werd in 2015 opgericht door Emilie Sobels (31). 

In 2018 ontplooide Hashtag Workmode, onder leiding van Emilie, een nieuw initiatief: The Self-Made Summit. Stephanie Knoors (28) trad in 2019 toe tot The Self-Made Summit als tweede eigenaar. Met een achtergrond in de reclamewereld houdt ze samen met Emilie alle ballen omhoog. Op dit moment is het team van The Self-Made Summit, onder leiding van beide co-founders hard bezig om van The Self-Made Summit - Editie 2 een nóg bigger, better and bolder event te maken dan dat editie 1 al was.

 
 

Let’s make this inbox official

Ontvang elke maand waardevolle tips van indrukwekkende zakenvrouwen én
blijf op de hoogte van ticket-acties, nieuwe sprekers en het programma.

 
 
 
Geel.png

Meet our team

 
 

 

 

Invest in yourself.

 
Fotoroze.png
 

The Self-Made Summit in de pers