The Self-Made Summit
 

“The Self-Made Summit is hét carrière-event voor ambitieuze vrouwen op zoek naar zakelijke groei, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie.”

 
 
Anoukfotografeert-selfmadesummit-187.jpg

Over The Self-Made Summit

Wij vinden het belangrijk om vrouwelijke rolmodellen een podium te geven. Vanaf dat podium kunnen zij namelijk hun ervaringen en lessen delen met andere like-minded vrouwen en bovendien de wereld laten zien hoe succesvol en getalenteerd een volhardende vrouw kan zijn. 

We willen dat je, na afloop van The Self-Made Summit, met een rugzak vol inspiratie, handvatten en nieuwe contacten naar huis gaat. Dat je de volgende stappen in je carrière kunt zetten en dat de algemene positie van de vrouw in het zakelijke landschap groeit. The Self-Made Summit is made out of dreams and self confidence.Over Emilie Sobels

Hashtag Workmode werd in 2015 opgericht door Emilie Sobels (30). Naast founder van Hashtag Workmode is ze bestseller-auteur van boeken 'Babe, you got this' en 'Babe, you got this. Het Werkboek.' Met haar passie voor female empowerment bereikt Emilie dagelijks tienduizenden carrièregerichte vrouwen in Nederland en België.

The Self-Made Summit wordt georganiseerd door Hashtag Workmode. De nummer één all-female co-working space in Nederland, voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers, actief in de creatieve en online industrie.

 

Let’s make this inbox official

Ontvang elke maand waardevolle tips van female leaders in je inbox en blijf
op de hoogte van ticket-acties, nieuwe sprekers en het programma.

 
 
 
Geel.png

Meet our team

 
 

 

 

Invest in yourself.

 
Fotoroze.png